Hansen & Thordén AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Hansen & Thordén AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Hansen & Thordén AB är ett av dem. Statusen för Hansen & Thordén AB är att Bolaget är aktivt.

Hansen & Thordén AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Hansen & Thordén AB ska trivas.

Hansen & Thordén AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till ändamål att bedriva konsultverksamhet inom analys och marknadsundersökning, bedriva handel samt konsultverksamhet inom konsultbranschen samt bedriva allmän konsultverksamhet i managementfrågor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hansen & Thordén AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hansen & Thordén AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hansen & Thordén AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5122550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hansen & Thordén AB är Hansen, Jan Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Luthman, Gösta Christian som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hansen & Thordén AB har 556547-6537 som sitt organisationsnummer.