Advokatfirman Alf Rudström AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Advokatfirman Alf Rudström AB. Det finns flera bolag som liknar Advokatfirman Alf Rudström AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Advokatfirman Alf Rudström AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-10-08 så har Advokatfirman Alf Rudström AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Advokatfirman Alf Rudström AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Alf Rudström AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Advokatfirman Alf Rudström AB så kan ni göra det på 08-6799850.

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahlin, Viveca Christina som är född 1953 och har titeln Likvidator, Wall, Karl Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Advokatfirman Alf Rudström AB har 556547-1058 som sitt organisationsnummer.