Kisel Stockholm AB

Stockholms län

Information

Kisel Stockholm AB skall bedriva rådgivning inom verksamhetsområdet IT, försäljning av IT-relaterade produkter, förmedling av IT-relaterade tjänster samt därmed förenlig verksamhet. Under bifirma Leaves & Tung Trade Agent skall verksamhet bedrivas inom provisionshandel och inköpsverksamhet av kläder, lädervaror, skor och textilier samt därtill förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kisel Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Kisel Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1997-11-06 så skapades Kisel Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Kisel Stockholm AB har haft det sedan 1998-01-01.

Kisel Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556546-4889 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Kisel Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kisel Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-56299920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kisel Stockholm AB är Löf, John Patrik som är född 1975 och har titeln VD, Löf, John Patrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tung, Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bacigalupe Alvariza, Nicolas Nico som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wallström, Axel Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln RevisorOsborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .