Global Exploration Sweden AB

Stockholms län

Information

Global Exploration Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Global Exploration Sweden AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Global Exploration Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Global Exploration Sweden AB har haft sedan 1998-01-01. Global Exploration Sweden AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Global Exploration Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Herserudsv. 1, 181 34, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7315356.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Global Exploration Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Global Exploration Sweden AB har idag 556545-3346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Global Exploration Sweden AB

Bolaget skall bedriva byggnation, handel och förvaltning av fastigheter, samt handel med aktier samt börsintroduktioner. Import och export trading med bilar, båtar, flygplan, fabriker samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva växtodling, främst utanför Sverige, i syfte att försälja produkterna på världsmarknaden.

I Global Exploration Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlens, Hans Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Uno Tommy Richard som är född 1943 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .