Lottie Andersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Lottie Andersson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lottie Andersson Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lottie Andersson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-08-26 så har Lottie Andersson Aktiebolag varit registrerat. Idag är Lottie Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lottie Andersson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ripstigen 2, 170 74, Solna. Vi ni istället prata med Lottie Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på 08-232315.

Bolaget skall bedriva sin verksamhet inom produktområdet försäkrings- och finansiella tjänster och därmed förenliga områden, dock ej sådan verksamhet som avser bank- eller kreditrörelse. Bolaget skall även bedriva förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Eva Liselotte som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Velander, Stig Göran som är född 1961 och har titeln Suppleant, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lottie Andersson Aktiebolag har 556545-1662 som sitt organisationsnummer.