OP Project Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

556545-1316 är organisationsnummer för företaget OP Project Management Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OP Project Management Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som OP Project Management Aktiebolag finns i.

OP Project Management Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OP Project Management Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

OP Project Management Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OP Project Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med OP Project Management Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56440300 eller genom brev på följande adress:
Hermelinsv. 16 A, 132 46, Saltsjö-boo

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, förvaltning av fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OP Project Management Aktiebolag och det är Olsson, Kurt Bertil Georges som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulla-Britt Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor,