Max Gustafsson Invest & Trading AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Max Gustafsson Invest & Trading AB. Det finns flera bolag som liknar Max Gustafsson Invest & Trading AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Max Gustafsson Invest & Trading AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-08-28 så har Max Gustafsson Invest & Trading AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Max Gustafsson Invest & Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Max Gustafsson Invest & Trading AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fatburstrappan 18, 118 26, Stockholm. Vi ni istället prata med Max Gustafsson Invest & Trading AB så kan ni göra det på 08-6734900.

Bolaget skall bedriva handel med persondatorer, datorskrivare, datorprogram, övriga datortillbehör, mobildatakommunikation, internet, mobiltelefon, elektronikprodukter, personaluthyrning, bilar, båtar, bilservice, båtservice, biluthyrning, båtcharter, inredning, design, dekoration, PR-aktiviteter, konferenser, marknadskommunikationer, marknadsplats för internethandel inom försäljning av bilar och båtar, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Max Roland som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Radinger, Inga Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Max Gustafsson Invest & Trading AB har 556545-1274 som sitt organisationsnummer.