Ascade AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av programvara samt försäljning av datakonsulttjänster inom management och systemutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ascade AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Ascade AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1997-08-21 så skapades Ascade AB och företaget är har F-skattsedel Ascade AB har haft det sedan 1998-01-01.

Ascade AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556544-8072 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Ascade AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ascade AB så går det att nå dem via telefon på 08-6167300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Gunnar Martin -Harrysson, Nils Johan -Lenman, Jonas Torbjörn -Peterson, Klas Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ascade AB är Peterson, Klas Olof som är född 1956 och har titeln VD, Peterson, Klas Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gunnar Martin som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harrysson, Nils Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenman, Jonas Torbjörn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorCranning, Jeanette Elisabeth som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .