Paryr AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Paryr AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Paryr AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1997-07-08 så skapades Paryr AB och bolaget är har F-skattsedel Paryr AB har haft det sedan 1998-01-01.

Paryr AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556544-4725 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Paryr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Paryr AB så går det att nå dem via telefon på 08-4116050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Paryr AB är Högfeldt, Nils Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Per Johan Severin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Halling Sjöstedt, Jenny Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dale, Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .