Skanstulls Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva målning, byggnadsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skanstulls Måleri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Skanstulls Måleri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1997-07-17 så skapades Skanstulls Måleri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Skanstulls Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Skanstulls Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-8974 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Skanstulls Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Skanstulls Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6000709 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Boström, Kent Enar -Carlebert, Karl Åke Tommy -Åström, Lars Sonny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skanstulls Måleri Aktiebolag är Boström, Kent Enar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlebert, Karl Åke Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Lars Sonny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .