Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg

Stockholms län

Information

Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-06-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ulvsundav. 181B, 168 67, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8282747.

Stockholm arbetar för att bolag som Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnation och entreprenadverksamhet inom mark och fast egendom, bolaget skall vidare bedriva fastighetsservice jämte konsultation inom byggnation. Bolaget skall ävensom äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg och det är följande personer, Nilsson, Åke Bertil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalli, Piret som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bygg & Fastighetsserviceaktiebolaget Norrmalmstorg är 556543-1847.