Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-06-10 så har Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sveav. 9, 111 57, Stockholm. Vi ni istället prata med Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på 08-4578140.

Bolaget skall svara för marknadsföring, utveckling och samordning av tillhandahållandet av lojalitets- och betalkort och därmed sammanhängande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Malmborg, Jan Astor som är född 1962 och har titeln VD, Malmborg, Jan Astor som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, von Schedvin, Bo Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harbom, Karl Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Nils Lars Kennet som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribers, Bo Ulfsson som är född 1942 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Valuta Butikskort i Stockholm Aktiebolag har 556543-0179 som sitt organisationsnummer.