Proodle AB

Stockholms län

Information

Proodle AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Proodle AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Proodle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Proodle AB har haft sedan 2005-04-07. Proodle AB har funnits sedan och 2005-04-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Proodle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 168, 113 46, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55805900.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Proodle AB Privat, ej börsnoterat.

Proodle AB har idag 556542-6003 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Proodle AB

Bolaget skall bedriva försäljning av information och annonsutrymme i såväl digital som tryckform, drift av dataanläggning samt därmed förenlig verksamhet.

I Proodle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerman, Fredrik Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlöf, Anna Carina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Peter Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Eidmann, Lena Maria som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .