Q Cards & Co AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Q Cards & Co AB. Det finns flera bolag som liknar Q Cards & Co AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Q Cards & Co AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-06-02 så har Q Cards & Co AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Q Cards & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Q Cards & Co AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Rådmansg. 17, 114 25, Stockholm. Vi ni istället prata med Q Cards & Co AB så kan ni göra det på 08-206000.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom presentvaruhandeln med reproducerad konst i form av kort, bilder, bildkalendrar, presentartiklar och inredningsdetaljer. Bedriva köp och försäljning ävensom förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Murray, Birgitta Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlander, Patric Johan Gunnar som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bladh, Ella-Riitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten .

Q Cards & Co AB har 556542-3877 som sitt organisationsnummer.