Powerplay Film & Television AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Powerplay Film & Television AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Powerplay Film & Television AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Powerplay Film & Television AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556542-0774.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6048551 alternativt besöka eller skicka post till Powerplay Film & Television AB på följande adress Länsv. 28, 123 52, Farsta.

Powerplay Film & Television AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Powerplay Film & Television AB så sitter följande personer i styrelsen: , Moström, Lena Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva TV-produktion, produktion av företagsfilm- er, marknadsföring, konsultation och utbildning inom rörlig media samt därmed förenlig verksamhet.