Pure scent Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Pure scent Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Pure scent Sweden AB är ett av dem. Statusen för Pure scent Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Pure scent Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-05-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Pure scent Sweden AB ska trivas.

Pure scent Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av konsumtionsvaror främst mot fordonsmarknaden samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pure scent Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Pure scent Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Pure scent Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6112750.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pure scent Sweden AB är Bergqvist, Djamal som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fürsten, Hans Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pure scent Sweden AB har 556542-0121 som sitt organisationsnummer.