Rector AB

Stockholms län

Information

Rector AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Rector AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Goertz, Georg Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Handin, Claés Joachim som är född 1970 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rector AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rector AB på telefon 070-6850358.

Bolaget skall driva konstruktion, tillverkning och försäljning av elektroniska, elektromekaniska människovaror för fordon och industri såsom joystickar, reglage och visainstrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rector AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rector AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rector AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Rector AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rector AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rector AB har 556541-6228 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.