Restaurang Indian Sitar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Restaurang Indian Sitar Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Restaurang Indian Sitar Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Restaurang Indian Sitar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Restaurang Indian Sitar Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Restaurang Indian Sitar Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Restaurang Indian Sitar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Maria Prästgårdsg. 15 A, 118 52, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6419491.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Restaurang Indian Sitar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Restaurang Indian Sitar Aktiebolag har idag 556541-3290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Restaurang Indian Sitar Aktiebolag

Bolaget skall idka restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

I Restaurang Indian Sitar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hussain Kamaly, Mohammed Anwar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hussain Kamaly, Fathema som är född 1965 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .