Skend International Aktiebolag

Stockholms län

Information

556540-8589 är organisationsnummer för företaget Skend International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skend International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Skend International Aktiebolag finns i.

Skend International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-04-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skend International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Skend International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skend International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Koldzo, Almasa -Koldzo, Rizah

Vill ni komma i kontakt med Skend International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7516454 eller genom brev på följande adress:
Kocksg. 32, 116 24, Stockholm

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadrörelse och förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skend International Aktiebolag och det är Koldzo, Rizah som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Koldzo, Almasa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor,