Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-06-10 och har organisationsnummer 556540-7847.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6503005 alternativt besöka eller skicka post till Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag på följande adress S:t Göransg. 78, 112 38, Stockholm.

Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-02-24.

I Sektor Hyres & Fastighetsjuridik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Albinsson, Ruben Tony som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva juridisk verksamhet samt uppbyggnad och försäljning av databaser för hyresjuridiska affärs- och förhandlingssystem.