Farinotte PR&Marketing AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska producera PR- och informationsmaterial, såsom kund- och interntidningar, produktbroschyrer, årsredovisningar och annat företagsspecifikt informationsmaterial samt bedriva konsultverksamhet vad gällande kommunikations- och marknadsföringsfrågor inom hälsa, friskvård och medicin. Bolaget ska driva värdepappershandel, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Farinotte PR&Marketing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Farinotte PR&Marketing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1997-04-03 så skapades Farinotte PR&Marketing AB och företaget är har F-skattsedel Farinotte PR&Marketing AB har haft det sedan 1997-01-01.

Farinotte PR&Marketing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-4612 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Farinotte PR&Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Farinotte PR&Marketing AB så går det att nå dem via telefon på 070-7330407 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Farinotte PR&Marketing AB är Farinotte, Ingvor Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Farinotte, Daniel Jacques Michel som är född 1961 och har titeln Suppleant, Niring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .