Kontorsexperten AMR AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Kontorsexperten AMR AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kontorsexperten AMR AB är ett av dem. Statusen för Kontorsexperten AMR AB är att Bolaget är aktivt.

Kontorsexperten AMR AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kontorsexperten AMR AB ska trivas.

Kontorsexperten AMR AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kontorsexperten AMR AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kontorsexperten AMR AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Kontorsexperten AMR AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6693303.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kontorsexperten AMR AB är Koiranen, Ari Juhani som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Koiranen, Kirsti Marketta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Korhonen, Aino Helena som är född 1950 och har titeln Revisor, Savo Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kontorsexperten AMR AB har 556540-4117 som sitt organisationsnummer.