DDB Invest AB

Stockholms län

Information

DDB Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som DDB Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DDB Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-15.

DDB Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-03-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DDB Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som DDB Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DDB Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DDB Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DDB Invest AB och det är följande personer, Jahn, Eva Carina som är född 1962 och har titeln Extern VD, Straarup, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sevaldsen, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Willemann, Niels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jahn, Eva Carina som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Bäckström, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för DDB Invest AB är 556539-9721.