Steninge Slott Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Steninge Slott Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Steninge Slott Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Steninge Slott Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-26 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-02-17 så har Steninge Slott Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Steninge Slott Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Steninge Slott Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Steninge, 195 91, Märsta. Vi ni istället prata med Steninge Slott Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59259500.

Bolaget skall inom ramen för ett kulturcenter bedriva restaurangverksamhet, glasproduktion, utställningsverksamhet och försäljning av såväl egen produktion av glas som externt producerade varor samt anordna konferens-, kultur- och företagsevenemang. Därutöver skall bolaget äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Taube, Per Evert som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, West, Leif Tony som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnerfeldt, Stig Karl Emil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildemar, Sten Herman som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Taube, Åsa Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln RevisorCopia Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hildemar, Sten Herman -Taube, Per Evert -West, Leif Tony .

Steninge Slott Aktiebolag har 556539-4896 som sitt organisationsnummer.