CQ Marketing Research Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och CQ Marketing Research Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CQ Marketing Research Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CQ Marketing Research Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CQ Marketing Research Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CQ Marketing Research Aktiebolag ska trivas.

CQ Marketing Research Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska leverera affärsinformation och därmed förenlig verksamhet, samt erbjuda tjänster för informationshantering och affärsutveckling, däribland systemutveckling, samt äga och förvalta lös och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CQ Marketing Research Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är CQ Marketing Research Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med CQ Marketing Research Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50634000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Melander, Jonas Fredrik -Risberg, Eva Margareta.

De som är på något sätt har med CQ Marketing Research Aktiebolag är Risberg, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Ramkvist, Jan Valter Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Jonas Fredrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

CQ Marketing Research Aktiebolag har 556539-4722 som sitt organisationsnummer.