A och L Lindberg AB

Stockholms län

Information

556538-0150 är organisationsnummer för bolaget A och L Lindberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A och L Lindberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som A och L Lindberg AB finns i.

A och L Lindberg AB har varit registrerat sedan 1997-01-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A och L Lindberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

A och L Lindberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A och L Lindberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med A och L Lindberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-55301 eller genom brev på följande adress:
Kraftleden 2, 746 52, Bålsta

Bolaget skall bedriva catering- samt restaurangverksamhet och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A och L Lindberg AB och det är Lindberg, Göran Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Annika Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Björsbo, Frank Dagfinn som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,