Sawed Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sawed Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Sawed Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sawed Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-01-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rödarvsgränd 6, 162 45, Vällingby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sawed Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-386034.

Stockholm arbetar för att företag som Sawed Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sawed Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva idrottsverksamhet, marknadsföring, information, förlagsverksamhet inom idrott och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sawed Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sawed Aktiebolag och det är följande personer, Wedlund, Svante Kurt som är född 1941 och har titeln Likvidator, Hedqvist, Gunilla Chatarina som är född 1958 och har titeln Revisor, Valkyrian Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sawed Aktiebolag är 556537-7941.