Headlock Data AB

Stockholms län

Information

556537-3882 är organisationsnummer för bolaget Headlock Data AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Headlock Data AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Headlock Data AB finns i.

Headlock Data AB har varit registrerat sedan 1996-12-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Headlock Data AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Headlock Data AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Headlock Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Headlock Data AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7515793 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, försäljning och service av såväl hård- som mjukvara inom dataområdet, export och import av dataprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Headlock Data AB och det är Giacone, Marcello Rosario Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Pirjo Hanneli som är född 1957 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,