Svensk Travsport AB

Stockholms län

Information

Svensk Travsport AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Svensk Travsport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandin, Kurt Patrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hörnberg, Ulf Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundell, Claes-Ingvar Roland som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Eivor Inga-Lill som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk Travsport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk Travsport AB på telefon .

Bolaget ska bedriva förlags- och informationsverksamhet, huvudsakligen omfattande årsstatistik och stamböcker avseende travsport, handel och tävling med travhästar samt äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk Travsport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk Travsport AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svensk Travsport AB innehar ej F-skattsedel och Svensk Travsport AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk Travsport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Svensk Travsport AB har 556537-2314 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.