EuroFutures Kontorsservice AB

Stockholms län

Information

556536-9294 är organisationsnummer för företaget EuroFutures Kontorsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EuroFutures Kontorsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som EuroFutures Kontorsservice AB finns i.

EuroFutures Kontorsservice AB har varit registrerat sedan 1997-01-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EuroFutures Kontorsservice AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

EuroFutures Kontorsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EuroFutures Kontorsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med EuroFutures Kontorsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6130800 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva kontorsservice, hyra ut kompletta kontors- rum och konferensrum, reception och sekreterarservice samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EuroFutures Kontorsservice AB och det är Björne, Stig Hampus som är född 1969 och har titeln VD, Björne, Stig Hampus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Jan-Åke Morgan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Willén, Per som är född 1976 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Danielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor