Måleri Alliansen AB

Stockholms län

Information

Måleri Alliansen AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Måleri Alliansen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Måleri Alliansen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Måleri Alliansen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-12-05. Men sedan 1997-01-01 så har Måleri Alliansen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Flaggan 268, 0 , Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Måleri Alliansen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-217470.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Måleri Alliansen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Måleri Alliansen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra målningsarbeten, bygg och anläggningsverksamhet, konsultverksamhet inom måleri, bygg och anläggning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Måleri Alliansen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Måleri Alliansen AB och det är följande personer, Karlsson, Bernt Erik Yngve som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Hans Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Måleri Alliansen AB är 556536-7173.