Acorn Media AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Acorn Media AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Acorn Media AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Acorn Media AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556535-7695.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-260750 alternativt besöka eller skicka post till Acorn Media AB på följande adress Norrlandsg. 7, 111 43, Stockholm.

Acorn Media AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Acorn Media AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tyrstrup, Mats Peter Lars som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att utföra projektvärdering och företagsutveckling bl.a inom mediasektorn, nationellt och internationellt, samt bedriva konsulterande verksamhet med inriktning på företagsutveckling. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom och värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.