Springtime AB

Stockholms län

Information

556535-1292 är organisationsnummer för bolaget Springtime AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Springtime AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Springtime AB finns i.

Springtime AB har varit registrerat sedan 1996-11-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Springtime AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Springtime AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Springtime AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Dinkelspiel, Ulf Adolf Roger -Wallgren Arnholm, Maria Elisabet Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Springtime AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50601700 eller genom brev på följande adress:
Holländarg. 13, 111 36, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i syfte att förbättra företags och organisationers kommunikationer och relationer med sina intressenter. Dessutom ska bolaget sälja varor och tjänster främst med avseende på programvaror med inriktning på information och PR och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Springtime AB och det är Wallgren Arnholm, Maria Elisabet som är född 1958 och har titeln Extern VD, Hedberg, Mats Arne som är född 1961 och har titeln Extern vice VD, Dinkelspiel, Ulf Adolf Roger som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ed Kristersson, Birgitta Paulina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Ingrid Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorstenson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotÅfors, Erik Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Möllerström Nording, Lena Birgitta som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor