Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vanadisv. 34, 113 46, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-324702.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag har idag 556534-7605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Rönnlund, Bengt Ingvar -Rönnlund, Miriam Elisabet är den som för stunden ansvarar för Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri och därmed förenlig verksamhet samt idka handel med värdepapper.

I Bengt Rönnlund Fastighetsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönnlund, Bengt Ingvar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnlund, Miriam Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .