K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB

Stockholms län

Information

K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-08-23. Men sedan 1997-01-01 så har K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sveav. 59, 113 59, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-230535.

Stockholm arbetar för att företag som K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva redovisnings- och revisionsbyrå och utföra databehandling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB och det är följande personer, Berggren, Inga Lisa som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Nils Rolf som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Mats Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Nilsson, Malin Kristina som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för K.F.A. Kommersiell Företagsredovisning AB är 556533-6574.