R. Kihlbergs Livs Aktiebolag

Stockholms län

Information

R. Kihlbergs Livs Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I R. Kihlbergs Livs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kihlberg, Sven Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlberg, Linda Helene som är född 1970 och har titeln Suppleant, Söderström, Eva Barbro som är född 1963 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R. Kihlbergs Livs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå R. Kihlbergs Livs Aktiebolag på telefon 08-4483330.

Föremålet har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är R. Kihlbergs Livs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

R. Kihlbergs Livs Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

R. Kihlbergs Livs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och R. Kihlbergs Livs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R. Kihlbergs Livs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

R. Kihlbergs Livs Aktiebolag har 556530-7336 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.