Paganini Capital Management AB

Stockholms län

Information

Paganini Capital Management AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Paganini Capital Management AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Paganini Capital Management AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-03-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paganini Capital Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7830090.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Paganini Capital Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paganini Capital Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall effektivisera affärsprocesser samt förbättra rutiner inom samma område, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paganini Capital Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paganini Capital Management AB och det är följande personer, Ljungman, Peter Tore Åke som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paganini Capital Management AB är 556530-1941.