Panacraft Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av material till filmproduktion inklusive specialbyggd båt anpassad för TV- och filminspelningar, marknadsföringsarrangemang, övrig reklamverksamhet samt charter- och cateringverksamhet under pågående TV- och filminspelning. Produktion av film- och TV-reklam och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Panacraft Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Panacraft Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1996-02-20 så skapades Panacraft Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Panacraft Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Panacraft Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-7958 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Panacraft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Panacraft Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-267773 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Panacraft Aktiebolag är Gullström, Björn Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullström, Björn Stellan som är född 1933 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .