Thureson & Engquist Dentalteknik AB

Stockholms län

Information

Thureson & Engquist Dentalteknik AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Thureson & Engquist Dentalteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thuresson, Göran Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engqvist, Nicklas Ingvar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Marie Gun-Lis Helen som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thureson & Engquist Dentalteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thureson & Engquist Dentalteknik AB på telefon .

Bolaget skall bedriva tandtekniskt laboratorium, erbjuda utbildningstjänster inom dentalbranschen, handel med ädla metaller och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thureson & Engquist Dentalteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thureson & Engquist Dentalteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thureson & Engquist Dentalteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Thureson & Engquist Dentalteknik AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thureson & Engquist Dentalteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Thureson & Engquist Dentalteknik AB har 556529-4005 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.