ITQ - interaktiv information AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av och konsultation kring informationslösningar åt företag, myndigheter och organisationer samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ITQ - interaktiv information AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är ITQ - interaktiv information AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1996-03-20 så skapades ITQ - interaktiv information AB och bolaget är har F-skattsedel ITQ - interaktiv information AB har haft det sedan 1996-01-01.

ITQ - interaktiv information AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-2066 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är ITQ - interaktiv information AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ITQ - interaktiv information AB så går det att nå dem via telefon på 08-53036079 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom ITQ - interaktiv information AB är Edlund, Erik Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Moius, Ulf Daniel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stockhammar, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .