Janewret Transport & Distribution AB

Stockholms län

Information

Janewret Transport & Distribution AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Janewret Transport & Distribution AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Janewret Transport & Distribution AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Janewret Transport & Distribution AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-03-28. Men sedan 1996-01-01 så har Janewret Transport & Distribution AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Granv. 7 A, 191 41, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Janewret Transport & Distribution AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7606300.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Janewret Transport & Distribution AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Janewret Transport & Distribution AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva dels åkerirörelse dels bokbinderiservice samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Janewret Transport & Distribution AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Janevret, Stefano -von Köhler, Bo Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Janewret Transport & Distribution AB och det är följande personer, Janevret, Stefano som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, von Köhler, Bo Arne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Janewret Transport & Distribution AB är 556529-1936.