Aktiebolaget Dungens Korttidshem

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva dagverksamhet och korttidsvistelse för barn och ungdom med särskilda behov ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Dungens Korttidshem vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Aktiebolaget Dungens Korttidshem en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1996-01-18 så skapades Aktiebolaget Dungens Korttidshem och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Dungens Korttidshem har haft det sedan 1996-01-01.

556528-9948 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Aktiebolaget Dungens Korttidshem Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Dungens Korttidshem så går det att nå dem via telefon på 08-997929 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Martinsson, Eva Agneta Kristin -Melin Olsson, Eva Gunilla -Runnemark, Ann Louise

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Dungens Korttidshem är Runnemark, Ann Louise som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martinsson, Eva Agneta Kristin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin Olsson, Eva Gunilla som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Leif Torbjörn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olsson, Max Vilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lönnström, Ulf Peter Tomas som är född 1961 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .