Purpose Transport och Trading AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Purpose Transport och Trading AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Purpose Transport och Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Purpose Transport och Trading AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556528-4931.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6797999 alternativt besöka eller skicka post till Purpose Transport och Trading AB på följande adress Birger Jarlsg. 2, 114 34, Stockholm.

Purpose Transport och Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Purpose Transport och Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jeansson, Eva Märta Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning av industrivaror främst för skogs- och kemisk industri samt förmedla transporter av sådana varor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.