Megamini AB

Stockholms län

Information

Megamini AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Megamini AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Megamini AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Megamini AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-12-06. Men sedan 1996-01-01 så har Megamini AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Allfarv. 31, 191 47, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Megamini AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7911700.

Stockholm arbetar för att företag som Megamini AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Megamini AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva städning, reparationer, om- och till- byggnader, samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Megamini AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Megamini AB och det är följande personer, Seward, Preben Boris som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Seward, Ewa Pamela som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Megamini AB är 556527-9212.