MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna)

Stockholms län

Information

MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) är ett företag som finns i Stockholm. I MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosenquist, Bengt Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlzén Markai, Susanne Marita som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlstedt, Finn Einar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kebert, Hans Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kebert, Hans Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandenfeldt, Åke Oscar som är född 1944 och har titeln SuppleantKarlsson, Carl Thure Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) på telefon 08-4428770.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) av bolagstypen Aktiebolag.

MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

MBF Konsult AB (Skandia Mäklarna) har 556526-9106 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.