Upright Consulting AB

Stockholms län

Information

556526-4065 är organisationsnummer för bolaget Upright Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Upright Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Upright Consulting AB finns i.

Upright Consulting AB har varit registrerat sedan 1996-01-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Upright Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Upright Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Upright Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Upright Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52792150 eller genom brev på följande adress:
S:t Eriksg. 117, 113 43, Stockholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utveckling, handel och agentur, samtliga inom data- IT-området samt bedriva utbildning och försäljning av utbildningstjänster inom kommunikation-, säkerhet-, och databranschen ävensom idka därmed förenliga verksamheter. Företaget skall bedriva sin verksamhet såväl nationellt som internationellt.

Det finns olika personer som har en koppling med Upright Consulting AB och det är Johansson, Dan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedencrona, Lars Gustaf Magnus som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ulf Georg som är född 1962 och har titeln Revisor, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor,