AB Örby Redovisning Ulrika Westin

Stockholms län

Information

AB Örby Redovisning Ulrika Westin är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som AB Örby Redovisning Ulrika Westin finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AB Örby Redovisning Ulrika Westin är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

AB Örby Redovisning Ulrika Westin som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-28. Men sedan 1997-01-01 så har AB Örby Redovisning Ulrika Westin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Huddingev. 417, 125 42, Älvsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Örby Redovisning Ulrika Westin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6470520.

Stockholm arbetar för att verksamheter som AB Örby Redovisning Ulrika Westin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Örby Redovisning Ulrika Westin. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Örby Redovisning Ulrika Westin är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Örby Redovisning Ulrika Westin och det är följande personer, Vestin, Katarina Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestin, Karl Per Ove som är född 1965 och har titeln Suppleant, Erholt, Håkan Fredrik som är född 1960 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Örby Redovisning Ulrika Westin är 556524-3440.