Accuro Immunology AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Accuro Immunology AB. Det finns flera verksamheter som liknar Accuro Immunology AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-07-27 så har Accuro Immunology AB varit registrerat. Idag är Accuro Immunology AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Accuro Immunology AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tomtebodav. 21A, 171 65, Solna. Vi ni istället prata med Accuro Immunology AB så kan ni göra det på 08-50884500.

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling, tillverkning marknadsföring och försäljning av läkemedelsprodukter, samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kiessling, Rolf Valter Rikard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kalland, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kärre, Klas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Grufman, Per Erik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Petersson, Max Göran Eric som är född 1958 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln RevisorMGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Accuro Immunology AB har 556523-6808 som sitt organisationsnummer.