JÅSAB Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och JÅSAB Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JÅSAB Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JÅSAB Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JÅSAB Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JÅSAB Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring, uthyrning och försäljning av produkter inom golv-, vägg och inredningsbranscherna, konsultverksamhet inom sagda branscher, handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JÅSAB Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är JÅSAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med JÅSAB Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0477-19143.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandin, Per Jan-Åke -Westberg, Ulf Peder.

De som är på något sätt har med JÅSAB Aktiebolag är Sandberg, Sven Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandin, Per Jan-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Ulf Peder som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Per Karl Martin som är född 1979 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

JÅSAB Aktiebolag har 556521-9762 som sitt organisationsnummer.