ATNE Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, service och installation av dataanläggningar speciellt i nätverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ATNE Data Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är ATNE Data Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1995-07-17 så skapades ATNE Data Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel ATNE Data Aktiebolag har haft det sedan 2000-03-27.

ATNE Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556520-4095 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är ATNE Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ATNE Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7492030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ATNE Data Aktiebolag är Mårtensson, Curt som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Jane Margaretha som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .